Le zakaj bi moški uporabljali kremo s hialuronsko kislino???

Hialuronska kislina je ena zanimiva molekula, ki ig apomembno vlogo v našem telesu. Nahaja se v sklepni maži, steklovini, hrustančevini, steni krvnih žil, koži in popkovnici. Če ste vsaj malo pozorni, vsak dan verjetno parkrat slišite oglas za kakšen izdelek, v katerem vam ponujajo hialuronsko kislino. Predvsem kozmetika, napitki, kapljice za oči, obstajajo pa tudi izdelki, s katerimi vam specialist ortoped ob ustrezni diagnozi injecira hialuronsko kislino v katerega od vaših sklepov. Ampak pojdimo nazaj na kožo in moškega.

Moški je robat, trd, samec, ki pokončno stoji in ga marsikaj ne gane na svoji poti. Ne male poškodbe, ne suha koža, ne kakšna občasna rdečica. Ker so to stvari, za katere potrpi in se nanje ne ozira. Pa je res tako? Je moderen moški res tak?

Morda je bil prejšnji opis moškega resda opis iz preteklosti, ali pač ne. Dejstvo je, da je moderen moški poleg naštetih lastnosti rad tudi urejen, svežega izgleda, brez podočnjakov in vsakodnevno sije pozitivno energijo za nove uspehe. Ni važno, kakšnega stana, orientacije ali gmotnega položaja je. Tak moderen moški je. Konec koncev se vsi radi občasno malo pocrkljamo, si privoščimo nekaj več. To je lahko tudi redni jutranji ali večerni ritual s kremo za obraz, ki vsebuje hialuronsko ksilino. Da bo njegov izgled svež, oči brez podočnjakov, koža napeta in pogled poln energije za novi dan 🙂 !

Avtor: LEKARNA PRI KRANJSKEM ORLU, JANEZ ERČULJ MAG. FARM.

SLEDITE NAM NA DRUŽBENIH OMREŽJIH

MOJA NATURA

VONpharma d.o.o.
Celjska cesta 8A
3310 Žalec

AKTUALNO

2024 © VONpharma

Košarica

0
image/svg+xml

V košarici še ni izdelkov.

Nadaljuj z nakupovanjem