Kako ste letos poskrbeli za zaščito kože obraza?

Ne glede na to ali greste na počitnice nekam, kjer bo vroče in sončno ali pa to poletje ostajate doma je pomembno, da skrbite za vašo kožo.

Poletno sonce lahko naredi vrste poškodb na koži. Iz relativno neškodljivih znamenj, kot so pege in materina znamenja lahko sončni žarki vodijo do prezgodnjega staranja kože in celo raka kože, zato si oglejte najboljše načine, kako to poletje skrbeti za kožo.

NAMAŽITE SE S ZAŠČITO PRED SONCEM

Skrb za kožo se resnično začne z zaščito pred soncem. UV-žarki lahko močno poškodujejo kožo. UVA so razlog za prezgodnje staranje kože in UVB lahko povzročijo opekline in posledično prispevajo k kožnemu raku.

Frezyderm Sun Screen Velvet SPF 50+ zagotavlja prozorno zaščito obraza, ki pusti koži naravno funkcijo dihanja skupaj z matiranim videzom. Sončna krema za obraz, ki je hkrati osnovna dermokozmetika proti staranju kože za vsakodnevno uporabo. S tehnologijo Second Skin boste imeli prijetno lahek žameten občutek na obrazu.

Seveda ni samo obraz, ki je ogrožen za poškodbe kože ampak vsak del telesa, ki ni pokrit in je izpostavljen sončnim škodljivim žarkom. Zaščitite s sončno kremo predele rok, nog, vratu, ramen oz. kjerkoli je koža izpostavljena sončnim žarkom.

Prepričajte se, da ne pozabite delov na katere pogosto pozabimo kot so noge in ušesa. Koža teh površin je na splošno tanka in bolj občutljiva na sonce in poškodbe kože.

DAJTE KLOBUK NA GLAVO

Klasični slamnati klobuk je odličen način zaščite glave pred soncem. Ne glede na to ali greste na plažo ali na sprehod, klobuk daje odlično obrambo pred poletnim soncem.

Klobuki ne le senčijo vaš obraz, ampak če imate manj las, potem so izpostavljene površine lasišča tudi dobro zaščitene.

IZOGIBAJTE SE SONCU MED 10. IN 14. URO

To je čas dneva, ko je sonce najbolj močno in je bolj verjetno, da vas bo opeklo. Če boste v tem času morali biti zunaj, se prepričajte, da imate zaščiten obraz z Frezyderm Sun Screen Velvet, sončnimi očali, klobukom in pojdite v senco kadar koli je to mogoče.

SLEDITE NAM NA DRUŽBENIH OMREŽJIH

MOJA NATURA

VONpharma d.o.o.
Celjska cesta 8A
3310 Žalec

AKTUALNO

2024 © VONpharma

Košarica

0
image/svg+xml

V košarici še ni izdelkov.

Nadaljuj z nakupovanjem