Napotki za vračilo blaga

Sprejmemo vračila. Neodprte predmete lahko v originalni embalaži vrnete v roku 30 dni od nakupa s potrdilom o nakupu ali računom. Če je od nakupa minilo 30 dni ali več, vam ne moremo ponuditi vračila ali zamenjave.

Po prejemu vrnjenega izdelka ga bomo v celoti preučili in vas v razumnem roku obvestili po e-pošti, ali imate pravico do vračila. Če imate pravico do vračila, bomo povrnili vašo nakupno ceno, sredstva pa bodo samodejno vrnjena na vašo prvotno plačilno sredstvo.

Povrnejo se lahko samo izdelki z redno ceno. Znižani izdelki so nepovratni.

Če želite spremljati stanje vašega vračila, nam pišite na info@moja-natura.com.

Izmenjave

Blago zamenjamo le, če so poškodovani ali napačni. V okoliščinah, ko menite, da je izdelek okvarjen, nas morate nemudoma obvestiti na info@moja-natura.com s podatki o izdelku in napaki. Izdelek, za katerega menite, da je pomanjkljiv, lahko pošljete na:

VONpharma SI d.o.o.
Celjska cesta 8A
3310 Žalec
Slovenija

Po prejemu vrnjenega izdelka ga bomo v celoti preučili in vas v razumnem roku obvestili po elektronski pošti, ne glede na to, ali imate pravico do zamenjave zaradi napake. Če ste upravičeni, vam bomo poslali nadomestni izdelek.

Izjeme

Nekateri predmeti so nepovratni in jih ni mogoče zamenjati.
To vključuje:
– znižane artikle

Pošiljanje

Če želite vrniti predmet, ki ste ga kupili, ga pošljite na naslov:

VONpharma SI d.o.o.
Celjska cesta 8A
3310 Žalec
Slovenija

Vračila ne vključujejo stroškov pošiljanja in manipuliranja, ki so prikazani na ovojnici ali računu. Stroški pošiljanja za vsa vračila morajo biti predplačani in zavarovani iz vaše strani. Odgovorni ste za morebitno izgubo ali poškodbo izdelkov med pošiljanjem. Ne jamčimo, da bomo prejeli vašo vrnjeno postavko. Stroški pošiljanja in manipulacije se ne povrnejo. Vsi povrnjeni zneski ne bodo vključevali stroškov pošiljanja.