Vlaženje dojenčkove in otroške kože: Pogosta vprašanja

Koža otrok in dojenčkov je pogosto zelo občutljiva in potrebuje dodatno nežno nego, ko gre za izbiro vlažilne kreme. Njihovo kožo lahko hitro razdražijo hladne temperature, suh zrak, ko se začne ogrevati kot tudi mehčalec za perilo, rastline, insekti itd.

S spoštovanjem do nežne kože odgovarjamo na pogosta vprašanja:

Ali moram vlažiti kožo svojega otroka?
Da. Vrsta kože, ki jo ima vaš otrok, bo narekovala, kakšno vlažilno kremo in nego kože morate uporabljati. Za dobro navlaženo kožo je manj verjetno, da bo postala suha, razpokana in boleča.

Obstajajo različne vrste vlažilnih sredstev za otroke!?
Obstaja jih več. Večina je primerna za: suho, občutljivo kožo, nagnjen k ekcemom, občutljivo na soncu. Ugotovite, kaj ne ustreza koži vašega otroka in uporabite mleko ali kremo, ki sta namenjena njegovemu tipu kože. Če niste prepričani, poskusite z Frezyderm Hydra otroško vlažilno mleko. Narejeno je posebej za otroško suho, razdraženo in občutljivo kožo in neguje vse potrebe.

Moj otrok trpi zaradi dermatitisa, ekcema. Kako lahko pomagam in pomirim ter preprečim vnetje?
Najprej in predvsem redno morate poskrbeti, da je koža vašega otroka dobro navlažena. Krema Frezyderm Atoprel Emollient zagotavlja hidracijo, naredi zaščitno pregrado, ki zadržuje vlago, poleg tega pa zmanjšuje srbenje in draženje.

Zjutraj in zvečer po kopanju z Frezyderm Atoprel kremna kopel nanesite obilno plast kreme na otrokovo kožo. Kopel vlaži, krepi in obnavlja H/L film, zaščiti kožo in zatira patogene mikroorganizme na koži ter zmanjšuje draženje kože.

SLEDITE NAM NA DRUŽBENIH OMREŽJIH

MOJA NATURA

VONpharma d.o.o.
Celjska cesta 8A
3310 Žalec

AKTUALNO

2024 © VONpharma

Košarica

0
image/svg+xml

V košarici še ni izdelkov.

Nadaljuj z nakupovanjem