Učinki kofeina na lepoto

Vsi poznamo pasti pitja preveč kave. Vsakdanje pitje kave lahko izsuši kožo in obarva zobe. Do zdaj kofein ne zveni kot lepotni guru, kajne?
Ampak to je šele takrat, ko ga pijemo.

Uporaba kofeina lokalno je povsem druga zgodba:
1. Poveča cirkulacijo
Medtem, ko pitje preveč kave lahko poslabša pojav celulita, lahko lokalno nalaganje kofeina pomaga izboljšati prekrvavitev. Spodbuja pretok krvi in dehidrira maščobne celice, kar koži daje bolj enakomeren videz.
2. Borba proti prostim radikalom
Kofein je poln antioksidantov, zaradi česar je strokovno primeren za odpravljanje toksinov, ki jih povzroča sonce ali onesnaženje. Nekateri celo trdijo, da je kofein boljši vir antioksidantov kot sadje in zelenjava.
3. Proti temnim kolobarjem
Uporaba mlete kave pod očmi lahko močno zmanjša zabuhlost in pojav temnih kolobarjev. Kako? Kofein zmanjšuje vsebnost vode v koži, kar služi za učvrstitev teh vrečk pod očmi in daje vašemu tenu bolj svež videz.
Da bi svoji koži zagotovili vrhunski perk-me-up, preizkusite pomlajevalni balzam za oči Frezyderm Eye Balm, ki daje maksimalno učvrstitev, zmanjša temne kolobarje, zabuhlost in dolgočasno kožo.
In za tiste, ki imajo celulit, obstaja Frezyderm Anticelulitni kremni gel, ki je pokazala za 70% povečan učvrstitveni občutek in gladkejše kožno tkivo. Ta krema-gel učvrstitvena, anticelulitna krema, ki spodbuja kurjenje maščob zaradi sestavin kofeina in fosfolipidov, tudi zmanjša obseg.

Kofein je svežina, ki jo vaša kože potrebuje!

SLEDITE NAM NA DRUŽBENIH OMREŽJIH

MOJA NATURA

VONpharma d.o.o.
Celjska cesta 8A
3310 Žalec

AKTUALNO

2024 © VONpharma

Košarica

0
image/svg+xml

V košarici še ni izdelkov.

Nadaljuj z nakupovanjem