0
0,00
Mini Cart
  • Prazna košarica

    V košarici ni izdelkov.

PHARMAhealth PREBAVA 10 milijard (60 kapsul)

19,80

Čeprav se zadnje čase veliko pozornosti namenja pomembnosti zdravega imunskega sistema, le redki vedo, da približno 75 odstotkov celic tega sistema nastaja v črevesju.

Opis

Čeprav se zadnje čase veliko pozornosti namenja pomembnosti zdravega imunskega sistema, le redki vedo, da približno 75 odstotkov celic tega sistema nastaja v črevesju.

Z nepravilno črevesno floro zaviramo absorpcijo hranil v telo, zato je dejansko neravnovesje v prebavnem sistemu odgovorno za mnoge današnje težave, ki pestijo sodobnega človeka.

Inovacija iz laboratorijev PHARMAhealth™ vsebuje kombinacijo kultur živih mikroorganizmov Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Biffidobacterium longum in Lactobacilus rhamnosus, ki se med seboj idealno dopolnjujejo in tvorijo najmočnejšo ekipo za uravnavanje ugodne črevesne flore. Inovativen ovoj kapsule poskrbi za varen prehod probiotikov skozi želodčno kislino.

Napredne formulacije izdelkov PHARMAhealth™ so oblikovane izključno iz naravnih virov in so farmacevtsko preizkušene. V laboratorijih PHARMAhealth močno verjamemo, da je bolj naraven proizvod tudi boljši. Izdelek je proizveden po strogih farmacevtskih merilih, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

VSEBINA (V 1 KAPSULI):
Lactobacillus bulgaricus2 milijardi k.e.*
Lactobacillus acidophilus2 milijardi k.e.*
Streptococcus thermophilus2 milijardi k.e.*
Biffidobacterium longum2 milijardi k.e.*
Lactobacilus rhamnosus2 milijardi k.e.*

*k.e.=kolonijske enote (žive probiotične kulture)

** s strani proizvajalca zagotovljena uporaba do poteka roka trajanja

SESTAVINE: probiotični kompleks, ovoj kapsule (hipromeloza, inulin), polnilo (silicijev dioksid, riževa moka), sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), barvilo (titanijev dioksid, železov oksid).

Izdelek ne vsebuje laktoze, soli, glutena, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Brand

PHARMAhealth

Dodatne informacije

Vrsta izdelka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PHARMAhealth PREBAVA 10 milijard (60 kapsul)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

preloader