0
0,00
Mini Cart
  • Prazna košarica

    V košarici ni izdelkov.

IQ-VITAMINS STRESSFREE

14,98

PREHRANSKO DOPOLNILO

ULTRA STRESS PRELIEF SUPPORT SWISS FORMULA

30 KAPSUL

IZDELEK JE NA VOLJO NA POŠTAH SLOVENIJE.

Opis

PAMETNA INOVACIJA 11-ih aktivnih sestavin za lajšanje stresa!

GABA je gama-aminomaslena kislina, neesencialna aminokislina, ki jo najdemo predvsem v človeških možganih in očeh. Deluje kot nevrotransmiter v osrednjem živčevju. Uravnava aktivnost možganov in živčnih celic. Kot takšna je nekakšno naravno pomirjevalno sredstvo, ki spodbuja sprostitev in lajša živčno napetost.

Druga pomembna sestavina je L-teanin, ki poveča koncentracijo “veselih” kemikalij v možganih, serotonina in dopamina. To pomeni, da pomaga dvigniti naše razpoloženje in uravnava stvari, kot so stres, pozornost in raven energije.

Zadostna raven vitaminov B skupine je ključna za zaščito živčnih celic in s tem za zmanjševanje zaskrbljenosti in stresa na najnižjo možno raven. Pomanjkanje lahko vodi v utrujenost, razne duševne bolezni in zmanjšano odpornost.

 

AKTIVNE SESTAVINE V 1 KAPSULI:% PDV*
GABA (γ-aminobutanojska kislina)50 mg**
Baldrijanov ekstrakt50 mg**
L-Teanin25 mg**
Vitamin B38 mg50%
Vitamin B53 mg50%
Vitamin B6700 μg50%
Vitamin B2700 μg50%
Vitamin B1550 μg50%
Folat100 μg50%
Biotin25 μg50%
Vitamin B121,25 μg50%

*Priporočen dnevni vnos

 

SESTAVINE:

Polnilo (mikrokristalna celuloza), kapsula (želatina, barvilo: kalcijev karbonat), GABA (γ-aminobutanojska kislina), baldrijanov ekstrakt (Valeriana officinalis), L-Teanin, niacin- nikotinamid, sredstvi proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin in silicijev dioksid), kalcijev d-pantotenat, piridoksin hidroklorid, riboflavin, tiamin hidroklorid, folna kislina, biotin, cianokobalamin.

NAVODILO ZA UPORABO: Dve kapsuli dnevno.

 

PAMETNO:

Znanstvena inovacija 11-ih aktivnih snovi za učinkovit boj nad stresom.

Znamka

IQ-VITAMINS

IQ vitamins so edini pametni vitamini, ker so plod pametnih znanstvenih inovacij, proizvedenih po najnovejših smernicah potreb sodobnega uporabnika. Premium formulacije črpajo navdih, energijo in sestavo samo iz naravnih virov, ki so združeni v edinstvene, pametne proizvode, proizvedene posebej za Vas!Prelistajte produktni katalog ⮕Izdelki IQ Vitamins so sedaj na voljo tudi v poslovalnicah Pošte Slovenije

Dodatne informacije

Vrsta izdelka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “IQ-VITAMINS STRESSFREE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

preloader