IQ-VITAMINS SLIM

(1 mnenje stranke)

16,98

PREHRANSKO DOPOLNILO

ULTRA DIET SUPPORT  SWISS FORMULA

30 KAPSUL

IZDELEK JE NA VOLJO NA POŠTAH SLOVENIJE.

Opis

Kombinacija ekstrakta jabolčnega kisa in kroma, ki ima pomembno vlogo pri presnovi makrohranil (beljakovine,maščobe, ogljikovi hidrati) in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze (sladkorja) v krvi.

PAMETNI POMOČNIK za dosego ciljev na področju telesne teže in oblikovanja telesa.

Vsebuje farmacevtsko inovacijo – kombinacijo ekstrakta jabolčnega kisa in kroma, ki ima pomembno vlogo pri presnovi makrohranil (beljakovine,maščobe, ogljikovi hidrati) in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze (sladkorja) v krvi.

Eden od razlogov, zakaj imajo nekateri ljudje še posebej velike težave pri hujšanju, so zelo izrazita nihanja ravni sladkorja v krvi. Jabolčni kis pomaga preprečevati odpornost celic na inzulin in tako skrbi, da količina sladkorja v krvi ni previsoka. Ocetna kislina v jabolčnem kisu pa obenem velja tudi za enega najboljših naravnih zaviralcev apetita. Seveda pa tudi bolj enakomerna raven sladkorja v krvi zmanjša našo željo po nezdravi, zelo kalorični hrani.

Pametne kapsule IQ SLIM v maksimalni količini ekstrakta vsebujejo kar 500mg jabolčnega kisa z visokim deležem aktivnih snovi, ki so ekvivaletne trem žličkam čistega jabolčnega kisa – brez neprijetnega vonja, okusa in nezaželjenih učinkov za grlo in zobe!

Priporočamo, da za maksimalne rezultate kapsule IQ SLIM redno jemljete dnevno pred obroki najmanj 3 mesece.

AKTIVNE SESTAVINE V 1 KAPSULI:% PDV*
Ekstrakt jabolčnega kisa500 mg
Krom40 μg100%

*Priporočen dnevni vnos

 

SESTAVINE:

Ekstrakt jabolčnega kisa, kapsula (želatina, barvilo: kalcijev karbonat), krom pelikonat, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin).

NAVODILO ZA UPORABO: Ena kapsula dnevno.

KROM ima vlogo pri presnovi makrohranil (beljakovine, maščobe, ogljikovi hidrati) in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze (sladkorja) v krvi.

 

PAMETNO:

Edini multivitamin na tržišču, ki v eni kapsuli pokrije natanko 100% vaših dnevnih potreb!

Znamka

IQ-VITAMINS

IQ vitamins so edini pametni vitamini, ker so plod pametnih znanstvenih inovacij, proizvedenih po najnovejših smernicah potreb sodobnega uporabnika. Premium formulacije črpajo navdih, energijo in sestavo samo iz naravnih virov, ki so združeni v edinstvene, pametne proizvode, proizvedene posebej za Vas!Prelistajte produktni katalog ⮕Izdelki IQ Vitamins so sedaj na voljo tudi v poslovalnicah Pošte Slovenije

Dodatne informacije

Vrsta izdelka

,

1 mnenje za IQ-VITAMINS SLIM

  1. Anonimno (preverjena stranka)

    Je bila ta ocena za vas koristna?
    Da
    Ne
Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

preloader